Wenst u niet alle drie de gerechten tegelijk vooruit te bestellen dan berekenen wij de normale "à la carte" prijzen.
Bestelt u de 3 gangen tegelijk (voor, hoofd en nagerecht) dan ontvangt u automatisch de voordelige menu prijs (Alleen geldig indien alle tafelgenoten 3 gangen vooruit bestellen)
3 gangen keuze menu
Normale prijs: €25,00
aanvang vóór 19 uur*: €20,00
aanvang vóór 18 uur*: €15,00
aanvang vóór 16 uur*: €10,00
* plus eventuele toeslagen indien van toepassing,
* niet geldig op feestdagen
Vegetarische gerechten worden aangeduid met een (v)
Voorgerechten
Als à la carte: €6,00 toeslag op 3 gangen keuze menu: €0,00
Romige tomaten soep (v)
Heldere groenten soep (v)
Heldere kippen soep
Broccoli-courgette soep (v)
Paling soep
Overige voorgerechten
Als à la carte: €10,00 toeslag op 3 gangen keuze menu: €4,00
"Koninginnen pasteitje" pasteitje met kipragout
Duo van zalm, gegrild en gerookt geserveerd met ijsberg sla en limoen mayonaise
Tompouce van tomaat en geitenkaas met basilicum olie (V)
Runder carpaccio met truffelmayonaise, rucola, parmezaanse kaas, kappertjes, pijnboompitjes en olijfolie
Cocktail van Hollandse garnalen en gamba's met citrus vruchten en romige cocktailsaus
Escargots de Bourgogne. Dozijn slakken in authentieke Bourgondische kruidenboter
Hoofdgerechten
Als à la carte: €16,00 toeslag op 3 gangen keuze menu: €0,00
Limburgse varkenshaas medaillons met champignon-roomsaus
Limburgse kippedijenfilet met zachte kerrie saus of satésaus
Mosselen met frites reeds uit de schelp en in knoflook-room saus gegaard
Lasagne met een pikante pommodorisaus, spinazie en gegratineerd met tallegiokaas (V)
Specialiteit van het huis: zuurvlees met frites
Tarte tatin met tomaat, basilicum en balsamicosiroop (V)
Vispakketje uit de oven met pesto, tomaat en met Hollandse kaas gegratineerd
Pasta met romige kip-champignon saus
Pasta met carbonare saus
Pasta met Bolognese saus
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur (m.u.v. de pastagerechten) en warme groenten.
U kunt, de volgende extra's bij uw gerechten bestellen (€2,50 per portie):
Extra portie warme groenten Portie frites met mayonaise Portie aardappelkroketten Portie gemengde salade Portie stokbrood met kruidenboter
Overige hoofdgerechten
Als à la carte: €20,00 toeslag op 3 gangen keuze menu: €4,00
Konijnenbout Op grootmoeders wijze
Huisgemaakte groenten-quorn loempia met sweet chilly pepper saus (v)
De carnivoor! 240 gram vlees. Varkenshaas, boneless spareribs, lam en kippedijenfilet met cocktail- en knoflooksaus
Normandisch vispotje. verse pasta, 3 soorten zeevis en fluweel zachte kreeftensaus; gegratineerd met Brie
Gegrillde zalm filet met wittewijn-prei saus
Ossobuco met eigen jus
Al onze voorgerechten zijn tevens in dubbele porties te verkrijgen als hoofdgerechten.
(i.v.m. de extra werkzaamheden berekenen wij altijd de toeslag indien u voor het menu heeft gekozen ook als u slechts het enkele voorgerecht als hoofdgerecht wenst)
Nagerechten
Als à la carte: €6,00 toeslag op 3 gangen keuze menu: €0,00
Voor de kleine eter raadt onze chef u aan: "ietsie pietsie". surprise van 2 mini dessertjes (dagelijks anders)
Sinasappelkwarktaart met slagroom
Koffie / thee met een snoeperijtje
Vruchten parfait met bijpassende coulis
Overige nagerechten
Als à la carte: €10,00 toeslag op 3 gangen keuze menu: €4,00
Compositie van de Chef: gestoofde peer in korstdeeg met chocolade en vanilleroomijs
3 tinten roomijs: 3 soorten roomijs met crunsch en caramel-honing saus.
Twee ons fruit: à la minute gesneden vers seizoensfruit
Trifle van mandarijn, licor 43 en passievruchten sorbetijs
Dame de Potkachel: Vanille roomijs op vers fruit, slagroom ,warme chocolade-, aardebeien- en caramelsaus
kaas plateau: 5 stukjes regionale A.O.P. kaas geselecteerd door meester affineurs Om de kaas op de juiste temperatuur te serveren benodigen wij circa 20 minuten